fbpx

Takläggare i Nacka

VIMED Tak & Bygg AB är takläggare i Nacka som är ett familje byggföretag som strävar efter högsta kvalitet på arbetet och de nöjdaste kunderna.

Vi hjälper er hela vägen med ert projekt, från rådgivning till renovering samt besiktning. 

Kom i kontakt med oss

Våra erfarna takläggare kommer att hjälpa dig

01.

Takläggning i Nacka

VIMED Tak & Bygg AB hjälper dig med allt från att tvätta och måla taket till att renovera ditt nuvarande tak. Vi använder det material och skapar det utseende  som du önskar.

02.

Fasad

VIMED Tak & Bygg AB hjälper dig med både underhållning och omfattande renovering av trä, puts eller tegelfasad. 

03.

Altan

VIMED Tak & Bygg AB hjälper dig med allt från planering, måttanpassning och byggnation av ny altan eller renovering av befintlig altan.

04.

Snöröjning

VIMED Tak & Bygg AB hjälper dig med snöröjning av tak, parkeringar och gångvägar hos BRF, företag samt privatpersoner.

Varför välja oss?

Konkurrensen för takläggare i Nacka och byggföretag är otroligt hård, där beställaren har många alternativ att välja på. Därför är det mycket viktigt för oss att vara målinriktade och alltid leverera förstklassig kvalitet och service till våra kunder

Kundomdömen

Takläggning och Bygg i Nacka

Du renoverar troligtvis taket en gång i livet, därför ska du känna dig trygg när det väl är dags. Hos oss hittar du specialister med många års erfarenhet, marknadens starkaste varumärken och du får hjälp från start till slut. 

Vi är ett familje företag med lång erfarenhet av takläggning och takrenovering i Nacka. Vi kan hjälpa dig med allt från underhåll och renovering av befintliga tak till omläggning och byte av tak.

 
Vi genomför en noggrann kontroll och analys av ditt tak för att bedöma dina specifika behov. Vi erbjuder alltid en kostnadsfri takinspektion innan vi presenterar en offert. Innan påbörjandet av takbytet får du också ett fast pris för hela arbetet. Våra erfarna takläggare i Nacka är dedikerade till att leverera hög kvalitet och utmärkt service. Vi är9 försäkrade för att säkerställa din fullständiga trygghet som kund.

Som ansvarsfulla takläggare i Nacka samarbetar vi endast med branschens mest etablerade materialleverantörer för att säkerställa bästa möjliga kvalitet och trygghet genom starka garantier.

Våra kunder uttrycker stor nöjdhet, och vårt främsta mål är att du känner dig så nöjd att du vill rekommendera oss till dina närmaste grannar och vänner. Detta ses som det bästa beviset på att samarbetet har fungerat optimalt.

Vår mail

Info@vimedbygg.se

Behöver du hjälp från takläggare i Nacka? Kontakta oss idag!

Contact Form Demo

Kvalificerade experter

Alla på företaget har gedigen utbildning och arbetarna har minst 10 års erfarenhet inom branschen.

Flexibelt schema

Eftersom vi använder våra egna montörer har vi ert ytterst flexibelt schema, där vi kan planera in ert arbete när ni önskar. Även i vissa fall påbörja omgående.

Kvalitet

Vi är mycket stolta över vår kvalitet på det arbete vi utför. Det är också därför vi utan tvekan kan erbjuda 10 års garanti på allt vårt arbete.

Bra prisförslag

Marknaden är hård och det gör att vi anstränger oss att hålla priserna nere och våra prisförslag konkurrenskraftiga.

Egna Montörer

Vi använder oss inte av underleverantörer utan har våra egna montörer som är utbildade och testade. Därför vet vi också alltid exakt vem som är på arbetet och var.

Erbjudanden

Vi har vanligtvis erbjudanden igång när vi är aktiva i ditt område. Kontakta oss så berättar vi mer!