fbpx

TJÄNSTER

SKROLLA NED

För att se mer

TAKRENOVERING

Takrenovering
 Våra specialister hjälper dig med allt från rådgivning till utförandet av arbetet samt besiktning. 

Alla våra arbetare har många års erfarenhet och arbetar enligt AMA-hus krav och endast med svensk byggmaterial för att uppnå det bästa möjliga resultatet av högsta kvalitet. Efter ett platsbesök hos er kan vi komma fram till den bästa möjliga lösningen för just ditt tak. Vi arbetar i Stockholms regionen, Sigtuna, Uppsala, Gävle, Norrköping, Nyköping samt i Västerås och är certifierade arbetare för takomläggningar av tegeltak, betongtak och papptak samt för plåt och träarbete. På vårat arbete med tak lämnar vi 10 års garanti. 

TAKTVÄTT

Taktvätt & takmålning
 
Förläng livslängden på ditt nuvarande tak, våra specialister rengör ditt tak från mossa, alger och andra föroreningar samt målar taket i önskad färg vid behov.  Mossa på taket samlar upp fukt som kan orsaka fuktskador i innertaket, spruckna takpannor och stora bekymmer. Genom att göra en taktvätt samt behandling som motverkar påväxt blir taket  säkrare samt snyggare. Takmålningen rekommenderar vi till äldre takpannor som behöver få tillbaka ytbehandlingen som slits bort med åren, våran specialist tar en titt på taket&takpannorna och rekommenderar den bästa möjliga lösningen för just ditt tak.

Fasadarbete med trä&puts fasad 

Vi hjälper dig med ombyggnation av befintlig altan samt byggnation av en ny altan

 

Snöröjning av parkeringar, gångvägar & takskottning

Under vintersäsongen hjälper våra certifierade bygg specialister med snöröjning av parkeringar, gångvägar samt takskottning till BRF, företag och privatpersoner. Vi anpassar upplägget för arbetet enligt era behov och önskemål. Våra arbetare utför arbetet enligt standard och har genomgått nödvändig utbildning för både utförandet av arbetet samt säkerhet på arbetsplatsen.