TJÄNSTER

tak

Våra takläggare hjälper dig med allt från att rengöra ditt tak från mossa och påväxt till att helt lägga om ditt tak från grunden.
Takrenovering
Alla våra arbetare har många års erfarenhet. Efter ett platsbesök hos er kan vi komma fram till den bästa möjliga lösningen för just ditt tak. Vi arbetar i Stockholms regionen och är certifierade arbetare för takomläggningar av tegeltak, betongtak och papptak. På vårat arbete med tak lämnar vi 10 års garanti. 
 
Taktvätt & takmålning
Andra populära tjänster hos oss är taktvätt och takmålning som är en perfekt lösning för att förlänga takets livslängd. Vi använder oss av miljövänliga rengöringsmedel och målar sedan taket med två stryk i önskad färg vilket ger ett säkert skydd mot påväxt och andra föroreningar. 
 
Kontakta oss och vi hjälper dig med att hitta rätt lösning för just ditt tak

Vi hjälper dig med allt inom fasadarbete både för puts och träfasader.

Våra erfarna och skickliga hantverkare utvärderar i vilket behov din fasad är i. Tillsammans med dig kommer vi fram till en arbetsplan för bästa möjliga resultat. I vissa fall kan det behövas en omfattande renovering av hela fasaden och i andra fall kan det räcka med noggrann borttagning av befintlig färg, rengöring och sedan målning. Kontakta oss för en noggrann kontroll av fasaden.

Våra hantverkare har en bred kunnighet i snickeri och målning. Vi utför därför väldigt mycket nybyggnationer och renoveringar av bl.a staket och altaner. Var inte rädda över att utmana oss i vår kunnighet och kontakta oss ifall du behöver hjälp med allt som rör sig om bygg.