fbpx

TJÄNSTER

SKROLLA NED

För att se mer

TAKRENOVERING

 Takrenovering av pannor, papp & plåt
Våra specialister hjälper dig med allt från rådgivning till utförandet av arbetet samt besiktning. 

Alla våra arbetare har många års erfarenhet och arbetar enligt AMA-hus kraven. För att uppnå högsta kvalitet och resultat använder vi endast svenskt byggmaterial. Efter ett platsbesök hos er kan vi komma fram till den lösning, som är bäst lämpad för just ditt tak. Vi arbetar i Stockholms regionen, Sigtuna, Uppsala, Gävle, Norrköping, Nyköping samt i Västerås och är certifierade för omläggningar av tegeltak, betongtak och papptak samt för plåt- och träarbeten. På vårat takarbete lämnar vi 10 års garanti. 

TAKTVÄTT

Taktvätt & Takmålning
Förläng livslängden på ditt nuvarande tak! Våra specialister rengör ditt tak från mossa, alger och andra föroreningar samt målar taket i önskad färg vid behov.  Mossa på taket samlar upp fukt som kan orsaka fuktskador i innertaket, spruckna takpannor och stora bekymmer. Genom att göra en taktvätt med behandling som motverkar påväxt blir taket  säkrare samt snyggare. Takmålningen rekommenderar vi till äldre takpannor som behöver få tillbaka ytbehandlingen som slits bort med åren. Vår specialist granskar taket och rekommenderar sedan den bästa möjliga lösningen för just ditt tak.

FASAD

Fasadarbete med trä & puts

Det finns många olika nivåer av arbete som behövs göras med en fasad. Kanske behöver du endast måla om fasaden, eller renovera hela fasaden från grund. Oavsett vad du behöver hjälp med till din fasad så finns vi här för att hjälpa dig. Vi arbetar främst med trä och putsfasader. Det är väldigt viktigt för dig som husägare att ha koll på hur din fasad mår och om det finns några ruttna brädor alternativt sprickor i puts. Ett bra sätt att förebygga skador är att se till att målning utav fasaden sker med jämna mellanrum. 

 

 

FÖNSTER

Fönster montering

Önskar du mer ljus, behaglig och trygg atmosfär i ditt hem? Upptäck fördelarna med moderna fönster som kan erbjuda just detta. Vi på VIMED Tak & Bygg AB är dedikerade till att leverera bästa kvalitet av Svensk tillverkade fönster samt hög kvalitet på montage. Boka ett kostnadsfritt möte med oss där vi hjälper dig välja rätt typ av fönster, material, design och montering. 

SNÖRÖJNING

Snöröjning av parkeringar & gångvägar samt takskottning

Under vintersäsongen hjälper våra certifierade bygg specialister till med snöröjning på parkeringar och gångvägar samt takskottning till BRF, företag och privatpersoner. Vi anpassar upplägget för arbetet enligt era behov och önskemål. Våra arbetare utför arbetet enligt standard och har genomgått nödvändig utbildning för både utförandet av arbetet samt för säkerheten på arbetsplatsen.