fbpx

FÖNSTERBYTE I STOCKHOLM

VIMED FÖNSTERMONTAGE

Om VIMED Tak & Bygg AB!

Vi är ett stockholmsbaserat familje byggföretag som strävar efter högsta kvalitet på arbetet och de nöjdaste kunderna. Vi hjälper er hela vägen med ert projekt, från rådgivning till renovering samt besiktning.

Förr eller senare är det dags. När du upptäcker att temperaturen i ditt hem sjunker trots att värmeelementen arbetar hårt. När ljuden utifrån tränger sig in mer påträngande än tidigare. Och när ingen mängd målarfärg kan få dina fönster att se fräscha ut. Då kan det vara dags att ta tag i saken och planera för fönsterbyte i Stockholm.

Kontakta oss redan idag så berättar vi mer om hur vi kan hjälpa dig att förverkliga dina fönsterdrömmar.

 

Behöver du hjälp? Boka hembesök

Kontakta oss genom formuläret nedan för att få återkoppling inom 24 timmar, då vi bokar in ett gratis hembesök eller hjälper er via telefon. Allt är såklart kostnadsfritt!
Contact Form Demo
Vår mail:

Info@vimedbygg.se

Hur går ett fönsterbyte i Stockholm till?

Vårt mål är att göra processen så smidig som möjligt för dig som kund. När du kontaktar VIMED för våra fönstertjänster inleds processen med ett kostnadsfritt besök av en erfaren fönstermästare. Under detta cirka 1-2 timmar långa möte utvärderar mästaren den nuvarande fönstersituationen och påbörjar planeringen för det kommande fönsterbytet i Stockholm.

Under mötet presenterar vi förslag på vilka fönster som bäst skulle passa för din fastighet, vilket eliminerar behovet av att själv besöka en bygghandel för att välja fönster inför bytet. Efter besöket får du ett kostnadsförslag som du kan överväga i lugn och ro innan du tar beslut att gå vidare med våra tjänster. Vi strävar efter att skapa en bekymmersfri och effektiv process för att uppfylla dina fönsterbehov i Stockholm.

Kontakt

Skicka in intresseanmälan i en våra formulär så kontaktar vi er via telefon eller mail. Ni kan också ringa eller maila oss direkt.

Boka möte

Efter vi har fått kontakt med er via telefon bokar vi in ett hembesök där en av våra projektledare kommer ut på plats för att identifiera era behov

Hembesök

På hembesöket går vi igenom era behov. Vi tar fram design och kvalitet på de fönster ni önskar. Där kommer vi också fram med ett prisförslag.

Inmätning & leverans

Efter ett förslag är bestämt gör en slutgiltig inmätning på millimetern. Därefter görs en beställning och ni får fönsterna hemlevererat på 6-8v

Montage

Våra egna montörer påbörjar fönsterbytet enligt överenskommen tid.

Avslutning

Vi går igenom arbetet tillsammans med kund. Lämnar därefter 10 års garanti på arbetet.

01.

Träfönster

Det är svårt att överträffa det robusta och välskötta utseendet hos träfönster. Träfönster har varit närvarande i århundraden och utgör därmed den äldsta fönsterkonsten som fortfarande står ohotad. Träfönster besitter en naturlig styrka som gör att de kan stå emot väder och vind under lång tid. Därför är träfönster fortsatt populära vid fönsterbyten i Stockholm.

02.

Aluminium fönster

Den här typen av fönster är mycket vanliga i svenska hushåll. Tack vare deras popularitet finns de i många olika utformningar och kulörer som ska matcha alla behov och hem. Oavsett om du är på jakt efter ett vridfönster eller en fast fönster-lösning för ditt fönsterbyte i Stockholm kan du räkna med att aluminiumfönster går att ordna.

03.

Altandörrar

Här går det också att välja på olika material som aluminium och trä, men sluta inte där. Välj på alla olika typer av designer med spröjs, helglas eller bröstning, färg samt öppnings alternativ. Här får du stora fördelar som mindre energiförbrukning och säkrare hus.

04.

Takfönster

Det finns inga typer av fönster som så effektivt ordnar ljusinsläpp i lägenheten, villan eller på kontoret på samma sätt som takfönster gör. Alla som har befunnit sig i en fastighet med takfönster förstår vad vi menar. Eftersom människors har ett stort behov av ljus i vardagen för att må bra så kan faktiskt den här typen av fönsterlösningar göra ett ordentligt lyft för välmåendet.

Varför Byta Fönster?

Att gå igenom ett fönsterbyte i Stockholm kan ha flera fördelar. För det första kan det förbättra energieffektiviteten i ditt hem, vilket kan leda till lägre energiräkningar. Dessutom kan det hjälpa till att minska buller utifrån och förbättra inomhuskomforten. Slutligen kan nya fönster också förbättra utseendet på ditt hem och öka dess värde.

Kvalificerade experter

Alla på företaget har gedigen utbildning och arbetarna har lång erfarenhet inom branschen.

Flexibelt schema

Eftersom vi använder våra egna montörer har vi ert ytterst flexibelt schema, där vi kan planera in ert arbete när ni önskar. Vi har också en av dom snabbaste leveranstiderna på fönster i Stockholm

Kvalitet

Vi är mycket stolta över vår kvalitet på det arbete vi utför. Det är också därför vi utan tvekan kan erbjuda 10 års garanti på allt vårt arbete.

Bra prisförslag

Marknaden är hård och det gör att vi anstränger oss att hålla priserna nere och våra prisförslag konkurrenskraftiga.

Våra Montörer

Vi använder våra egna montörer för nästan alla våra projekt. Vid behov av underleverantörer väljer vi dem vi samarbetat med tidigare, vilket säkerställer att vi alltid har kontroll över arbetet.

Design

Vi tar fram design och material anpassat till just dig. Förslagen kommer tas fram på plats och kan presenteras direkt.

Vad tycker våra kunder om oss?

Utmärkelser & Sammarbetspartners

Vi på VIMED Tak & Bygg AB är väldigt nöjda med dom utmärkelser vi har fått och strävar alltid efter fler. Vi är också tacksamma för våra samarbetspartners som gör vårat arbete möjligt att vi levererar den bästa möjliga kvalitet på arbetet.

Logotyp för monier
Logotyp för icopal
Svenska fönster logga
Logotyp för Bygma
Logotyp av UC högsta kreditvärdighet
Skarmavbild 2023 10 10 kl. 10.10.32
Logotyp för Bevego
Contact Form Demo

Kontakta oss idag för en kostnadsfri offert!

En anställd person hos företaget

Vialetta Roos

Medlare