OM OSS

VIMED TAK & BYGG

VIMED TAK & BYGG är ett företag som är lokaliserat i Stockholm och är ett nyetablerat familjeföretag som under en kort tid på marknaden har samlat på sig väldigt goda referenser och glada kunder. 

Våra anställda är utbildade byggnadsarbetare med många års erfarenhet. De är kunniga inom branschen och väldigt yrkesskickliga. Vi kan hjälpa dig med allt från att bygga en altan till att renovera fasaden och byta tak.

Vi ser fram emot att höra förfrågan från er!

Lukas & Vialetta

MÅL

Vårat mål är att leverera den bästa möjliga servicen och ha Sveriges nöjdaste kunder.

Vision

Vår vision är att alltid uppfylla kundens behov och önskemål samtidigt som vi vill hålla hög kvalitet och arbeta enligt alla byggregler.

Värderingar

De höll det de lovade och blev klara med spolningen av takpannor på en dag med fantastiskt fint resultat.
Per W
Kund
Bra service och genomfört arbete. Är nöjd med resultatet, har ett nytt tak och fasad nu. Tack
Gustav F
Kund
Punktliga och professionella. Kan rekommenderas
Charlotte A
Kund
Fantastisk service och bemötande! Vi fick hjälp med att göra ventileringshål i väggarna och ett staket, och är supernöjda med resultatet!! Rekommenderar dem verkligen!
Ebba B
Kund
Jag anlitade företaget för att byta tak och några andra mindre projekt. Jag blev mycket positivt överraskad av såväl priset som kvaliteten på arbetet. Dessutom var såväl arbetarna som ledningen mycket smidiga att ha att göra med och priset i särklass billigast av dem jag begärt offert från. Jag kan på det varmaste rekommendera dem
Inger N
Kund